AMASYA İLİ 2013 YILI SİGORTA ACENTELİĞİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMİ SONUÇLARI

Bu haber 10 Ekim 2013 - 18:24 'de eklendi ve 563 kez görüntülendi.

Amasya İli 2013 Yılı Sigorta Acenteliği İl Delegeliği Seçimi 10 Ekim 2013 Perşembe günü saat 09:30-16:30'da Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu' nda yapıldı.

Yapılan seçimde listede bulunan 58 üyeden; 43 üye oy kullandı.Kullanılan oy sonucunda Amasya Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. (Mustafa ÇARKÇI) 13 oy, Abdullah AHISHALI 11 oy, Yılmaz ATAL 10 oy, Erol ALTUNAY 9 oy aldı.

Yapılan seçim sonucu Amasya İli Sigorta Acenteliği İl Delegeliği Üyeliği'ne en çok oy alan Amasya Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. (Mustafa ÇARKÇI) ve Abdullah AHISHALI seçilmişlerdir.