AMASYA MACİT ZEREN FEN LİSESİ YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 16 Kasım 2022 - 12:35 'de eklendi ve 23 kez görüntülendi.
AMASYA MACİT ZEREN FEN LİSESİ YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Amasya Macit Zeren Fen Lisesi Müdürü Sayın Ahmet Eren, Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Akif Çelik, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Murat Fındık ve Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Ertuğrul Deniz Köse, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hediyeleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.