AMASYA MİSKET ELLER KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 30 Kasım 2022 - 15:01 'de eklendi ve 44 kez görüntülendi.

Amasya Misket Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Sayın Şükran Bozkurt ve kooperatif üyeleri Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Görüşmede, kooperatifin faaliyetleri, ürettiği ürünlerin satışı ve pazarlaması hakkında istişarede bulunuldu.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir