AMASYA MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Amasya Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Arslan Çelik ile beraberindeki heyet, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

AMASYA MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 03 Kasım 2022 - 17:19 'de eklendi ve 66 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.