Bu haber 31 Aralık 2019 - 8:27 'de eklendi ve 198 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ATSO Başkanı Kırlangıç mesajında “2020 yılında üyelerimizi daha ileriye taşımak için en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Yeni yılda birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten ATSO Başkanı Kırlangıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Amasya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz ile birlikte yeni yılda yeni umutlar ve yeni adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Biz bu sorumluluklarımızın bilinciyle kaliteli hizmet anlayışımız, eğitime olan inancımız ve ihracat odaklı çalışmalarımızı da yeni yılda arttırarak devam edeceğiz.

Önümüzde, yeni hedefler ve beklentilerle dolu bir yıl var, ilimizi ve ülkemizi bulunduğu konumdan çok daha iyi yerlere getirebilmek için sanayici ve işadamları olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Odamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve ilimizin kalkınması için tüm kurum, kuruluş ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanacaktır.

Ben bu vesile ile 2019 yılındaki emekleri ve katkıları için üyelerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Amasya Ticaret ve Sanayi Odası adına 2020 yılının iş dünyamız ve ülkemiz açısından bereketli ve hayırlı olmasını diliyor, başta camiamız ve Amasya'lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm halkımızın yeni yılını kutluyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum.