AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN SULUOVA TSO BAŞKANI AKSU'YA ZİYARET

Bu haber 23 Kasım 2022 - 15:37 'de eklendi ve 28 kez görüntülendi.
AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN SULUOVA TSO BAŞKANI AKSU'YA ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Turgut Aksu’yu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Misafirperverlikleri ve ilgileri dolayısıyla Suluova TSO Başkanı Aksu'ya teşekkürlerini ileten Başkan Kırlangıç, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir