AMASYA TSO'DAN AMASYA ESOB BAŞKANI KÖSE'YE ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına yeniden seçilen Sayın İsa Köse’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

AMASYA TSO'DAN AMASYA ESOB BAŞKANI KÖSE'YE ZİYARET
Bu haber 30 Mayıs 2022 - 16:49 'de eklendi ve 96 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.