AMASYA ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Sayın Mustafa Akgül ve beraberindeki heyet, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

AMASYA ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 18 Kasım 2022 - 14:25 'de eklendi ve 118 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.