ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ AMASYA OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA KATILDI

Bu haber 21 Kasım 2022 - 16:40 'de eklendi ve 26 kez görüntülendi.
ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ AMASYA OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Valisi Sayın Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleştirilen Amasya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına katıldı.

Toplantıda, OSB’ye inşa edilecek Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları, OSB'nin faaliyetleri ve genişleme çalışmaları görüşüldü.

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'T.C. AMASYA VALİLİĞİ 1' görseli olabilir