ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ AMASYA TANITIM GÜNLERİ AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Bu haber 03 Temmuz 2022 - 8:48 'de eklendi ve 67 kez görüntülendi.
ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ AMASYA TANITIM GÜNLERİ AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya İli Dernekler Federasyonu (AYDEF) tarafından İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen “Amasya Tanıtım Günleri” etkinliğinin açılış törenine katıldı.

Başkan Kırlangıç, “Tüm hemşerilerimizi ve İstanbul’da yaşayan kardeşlerimizi 4 Temmuz gününe kadar devam edecek Amasya Tanıtım Günlerine ve sonrasında da Şehzadeler Şehri Amasya’mıza davet ediyorum.” dedi.