BAŞKAN KIRLANGIÇ, SARIKAMIŞ HAREKATI'NIN 107. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Bu haber 22 Aralık 2021 - 11:31 'de eklendi ve 27 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, 22 Aralık 1914 Sarıkamış Harekatı’nın 107. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"❝Bu cennet vatana buzdan bekçi oldular.
Bu nasıl bir aşktı ki, tarihi dondurarak tarih oldular.❞

22 Aralık 1914 Sarıkamış Harekatı’nın 107. Yıl dönümünde, Allahuekber Dağları'nda istiklal ve istikbalimiz uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."