BİLVANİS FİRMASININ SAHİPLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

ATSO Üyesi, Bilvanis İnşaat Malzemeleri firmasının sahipleri Sayın Yunus Emre Atıcı ve Sayın Muhterem Atıcı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün seramik üzerine işli resmini hediye ettiler.

BİLVANİS FİRMASININ SAHİPLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 29 Aralık 2022 - 12:34 'de eklendi ve 142 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir