DEHA MONTESSORİ ANAOKULLARI YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber 17 Kasım 2022 - 13:50 'de eklendi ve 12 kez görüntülendi.

ATSO Üyesi, Deha Montessori Anaokulları yetkilileri Sayın Burcu Bostancı ve Sayın Muharrem Bostancı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir