DEPREM BÖLGESİNDEKİ İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK ÜZERE BİR YARDIM TIRI DAHA YOLA ÇIKTI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odamızın, Üyelerimizin ve Amasya iş insanlarının katkılarıyla; 307.000 adet çorba kasesi, 307.000 kaşık, su ve muhtelif malzemelerle hazırlanan yardım tırı, deprem bölgesinde kurulan mutfaklarımıza iletilmek üzere yola çıktı.

Bu haber 09 Şubat 2023 - 23:53 'de eklendi ve 131 kez görüntülendi.

Tüm imkanlarımızla deprem felaketini yaşayan bölge halkının yanında olacağız.

Tüm imkanlarımızla deprem felaketini yaşayan bölge halkının yanında olacağız.