GAZETECİ-YAZAR YAVUZ DONAT'TAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Sn. Yavuz Donat 'ı makamında ağırladı.

GAZETECİ-YAZAR YAVUZ DONAT'TAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 26 Temmuz 2022 - 17:31 'de eklendi ve 166 kez görüntülendi.
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı, Gazeteci Yavuz Donat 'ı makamında ağırladı.

Ziyarette Başkan Kırlangıç tarafından, Amasya'nın tarım, sanayi ve turizm alanlarında yapılan ve uygulanması planlanan projeler ile ilgili bilgiler aktarılarak, coğrafi işaretli ürünler tanıtıldı.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla Sn. Yavuz Donat'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.