KOZLU GIDA YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

ATSO Üyesi, Kozlu Gıda firmasının yetkilileri Sayın Mahmut Kozlu, Sayın Vecdi Kozlu ve Sayın Enis Kozlu, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

KOZLU GIDA YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET
Bu haber 01 Kasım 2022 - 14:00 'de eklendi ve 235 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, mobilya ve iç mekan görseli olabilir