KUMLUCA TB MECLİS BAŞKANI ÖZÇETİNKAYA'DAN AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 10 Ocak 2023 - 18:54 'de eklendi ve 29 kez görüntülendi.

Kumluca Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Özçetinkaya, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Kumluca TB Meclis Başkanı Sayın Özçetinkaya'nın ilimizdeki ticari ve tarımsal faaliyetleri ile ilgili istişarede bulunuldu.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar, mobilya ve iç mekan görseli olabilir