ULUNAY TURİZM VE ÖZLEM TEKSTİL'DEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 15 Kasım 2022 - 16:13 'de eklendi ve 18 kez görüntülendi.
ULUNAY TURİZM VE ÖZLEM TEKSTİL'DEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

ATSO Üyesi Ulunay Turizm firmasının yetkilisi Sayın Murat Bayraktar ile Sayın Hayriye Bayraktar ve Özlem Tekstil firmasının yetkilisi Sayın Özlem Küçükkahyaoğlu ile Sayın Özgür Küçükkahyaoğlu, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir