YEPAŞ İL MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YEPAŞ İl Müdürü Sayın Serkan Zorlu ve Satış Müdürü Sayın Fedai Demir, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

YEPAŞ İL MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 19 Ekim 2022 - 17:47 'de eklendi ve 104 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, mobilya, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar, mobilya, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir