ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AMASYA TSO'YA ZİYARET

Zafer Partisi Genel Başkanı Sn. Ümit Özdağ, Amasya İl Başkanı Sn. Melih Kahvecioğlu ve beraberindeki heyet Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AMASYA TSO'YA ZİYARET
Bu haber 16 Ağustos 2022 - 17:36 'de eklendi ve 396 kez görüntülendi.

Ziyarette, Amasya ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda istişarede bulunarak, gündeme dair konular görüşüldü.

Başkan Kırlangıç, Zafer Partisi Genel Başkanı Sn. Ümit Özdağ’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.