TAŞOVA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Taşova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Turgut Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Mekki Özdemir, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ettiler.

Bu haber 14 Şubat 2023 - 18:16 'de eklendi ve 342 kez görüntülendi.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir