6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bu haber 24 Aralık 2019 - 17:50 'de eklendi ve 305 kez görüntülendi.
6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında başlatılan VERBİS çalışmalarına ilişkin bilgilendirme ve farkındalık yaratma konusunda birkaç öncü odadan birisi olan Amasya Ticaret ve Sanayi Odası  üyelerine yönelik 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi (VERBİS) kayıt ile ilgili yükümlülüklere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Av. Süleyman Polat, Av. Basak Aydın Tantürkü, Av. Emrah Şahin ve Amasya TSO üyeleri katıldı. Toplantıda VERBİS kayıt süreci, KVKK‘nın getirdiği sorumluluklar, kanun kapsamında yapılması gerekenler, hazırlanması gereken prosedür ve dokümantasyonlar hakkında bilgiler verildi.