7. TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI

Bu haber 07 Ağustos 2014 - 17:45 'de eklendi ve 228 kez görüntülendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlik Merkezinde Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN' ın teşrifleri ve Bakanlar ile ilgili bürokratların katılımıyla 7 Ağustos 2014 Perşembe günü VII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası yapılmıştır. Şura öncesi 6 Ağustos 'da da TOBB Karadeniz Bölge Toplantısı yapılmıştır.

İllerin yaşadığı ekonomik sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bölge toplantısına ve bölge toplantısındaki sonuçların gündemini oluşturduğu 7. Ticaret ve Sanayi Şurasına Yönetim Kurulu Başkanımız Murat KIRLANGIÇ katılım sağlamıştır.