AMASYA DOST ELİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 24 Ocak 2023 - 16:21 'de eklendi ve 19 kez görüntülendi.
AMASYA DOST ELİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Amasya Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ethem Güdek ve beraberindeki heyet, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.