AMASYA HEYETİ NACİ BOSTANCI'YI ZİYARET ETTİ

Bu haber 04 Şubat 2021 - 11:27 'de eklendi ve 561 kez görüntülendi.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil, Hasan Çilez, İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan, Ak parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen, Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu ve Gümüşhacıköy TSO Başkanı Can Keleş, Ak Parti Grup Başkanı Ankara Milletvekili Sn. M.Naci Bostancı'yı ziyaret ettiler.

Bölgenin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Kırlangıç, yakın ilgi alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.