AMASYA İLİ TİCARET VE SANAYİ ODALARI, 8. TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI ÇALIŞTAYI HAZIRLIKLARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasının sekizincisi bu sene 8 Nisan 2015 Çarşamba günü Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun teşrifleri ile gerçekleşecektir.

Bu haber 24 Mart 2015 - 15:39 'de eklendi ve 214 kez görüntülendi.

VIII. Ticaret ve Sanayi Şurası öncesi her oda il ve ilçesini ilgilendiren 5 sorun ve çözüm önerilerini içeren formları doldurarak göndermiştir. Şurada sunulmak üzere ilimizi ilgilendiren 3 temel sorun ve çözüm önerilerini belirlemek üzere Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ, Merzifon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ALTINAY ve Suluova TSO Yönetim Kurulu Başkanı Turgut AKSU, Amasya ili Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Emrah KOPARAN’ın yer aldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ilimizin ticaret ve sanayisinin önündeki engeller ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

VIII. Ticaret ve Sanayi Şurası’nda sunulacak Amasya’nın 3 temel sorununu Başbakan’a Amasya adına Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Murat KIRLANGIÇ yapacaktır. KIRLANGIÇ konuşmasında “İlimizin turizmi, sanayisi ve ticaretinin önündeki engellerin kaldırılması için her platformda sorunlarımızı dile getiriyoruz. Şura da ilimiz adına yapacağım konuşmada yine turizmimizi, sanayimizi ilgilendiren 3 temel sorun ile ilgili bir sunum yapacağım. Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ilimiz ziyaretinde sorunlarımızdan bahsetmiştik. Bir kez daha sorunlarımızı böyle bir platformda dile getirmek çözümlenmelerine atılan bir adım daha demek. İlimizde bulunana 4 Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının ortak kararları ile belirlenen sorunların çözümünün takipçisi olacağız. “ dedi