AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI 2020 YILININ İLK YURT DIŞI İŞ GEZİSİNİ BELARUS'A DÜZENLİYOR.

Bu haber 19 Şubat 2020 - 13:09 'de eklendi ve 525 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası 2020 yılının ilk Yurt Dışı İş Gezisini Belarus'a düzenliyor.

Gelişen dünya pazarında ürünlerimizin pazar ağını genişletmek, yerli firmalarımızın gelişimini ve büyümesini sağlamak, ülkeler arası ticari köprü kurmak amacı ile 19-22 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlediğimiz KOSGEB destekli Belarus iş gezisi kapsamında Tarım, Turizm, İnşaat Mobilya, Gıda, İmalat, Nakliye, Akaryakıt sektörlerinden oluşan 36 işletmemiz, temaslarda bulunmak üzere bugün Belarus’a hareket ediyor.

Hedefimiz, iş adamlarımıza yeni pazarlar bulmak, işletmelerimizin dış ticaret kapasitesini geliştirmektir.

Üyelerimiz Belarus'a düzenlenen yurt dışı iş gezisinde, firma sahipleri ile ikili iş görüşmelerinde bulunacak ve Belarus'ta bulunan sanayi bölgeleri ziyaret edilerek yatırım imkanları hakkında bilgi alacaklar.

İş gezisi kapsamında Mogilev şehir iş platformu düzenlenecek ve bu platforma Türkiye Cumhuriyeti Minsk Büyükelçisi, Türkiye Cumhuriyeti Minsk Ticaret Müşaviri, Mogilev Belediye Başkanı, Mogilev Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve üyeleri, Mogilev Serbest Bölge Sanayi Müdürü ve işletmeleri katılım sağlayacaklar.

Bu platformda açılış konuşmalarının ardından Amasya Ticaret ve Sanayi Odası ve Mogilev Serbest Sanayi Bölgesi arasında iş mutabakatı imzalanacaktır.

Kosgeb desteğiyle düzenlemiş olduğumuz Belarus iş gezimizin ilimiz ve ülkemiz ekonomisi için hayırlı olmasını diliyoruz.