AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI 1'İNCİ ORTAK AKIL KONSEYİ TOPLANTISINA KATILDI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Belediye Başkanı Sn. Mehmet Sarı’nın Başkanlığında 1’inci Ortak Akıl Konseyi toplantısına katıldı.

Bu haber 09 Temmuz 2019 - 18:05 'de eklendi ve 194 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Belediye Başkanı Sn. Mehmet Sarı’nın Başkanlığında 1’inci Ortak Akıl Konseyi toplantısına katıldı.

Toplantıda ilk olarak Strateji ve Geliştirme Müdürü Serpil Demir toplantı hakkında bilgi verdi. Daha sonra Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada “31 Mart 2019 yerel seçim çalışmalarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Amasya’ya teşriflerinin 100’üncü yıl anısına 100 proje ile yola çıktık. Bu projeleri bir kitap haline getirdik. Kitabın ilk başında vurguladığımız bir madde var, bu da ortak akıl konseyi, ikincisi ise şeffaf belediyecilik, bu anlamda oluşturacağımız ortak akıl konseyi ile Amasya’mız için üreteceğimiz projelerimize katkı sağlayacak, alanlarında uzman, tecrübeli siz büyüklerimizle şehrimizi marka şehir yapabilmemiz noktasında önemli adımlar atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Akabinde hayata geçirilmesi planlanan ve altyapısı oluşturulan projelerin detayları ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Konuşmaların ve sunumun devamında toplantıya katılan üyeler sırasıyla söz alarak Amasya için yapılması gereken konu başlıkları hakkında düşüncelerini dile getirdiler. Toplantı takviminin belirlenmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrası program son buldu.