AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu haber 17 Şubat 2020 - 19:21 'de eklendi ve 180 kez görüntülendi.
AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Amasya TSO Meclis Başkanı H. Hasan Ergen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kırlangıç'da hazır bulundu.

Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye geçen Başkan Kırlangıç, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu’nun gayretleri ile 2020 yılında  Türkiye Şampiyonaları için yaklaşık 5 binin üzerinde sporcu Amasya’ya gelecek. Bu faaliyetlerin ilimizde yapılması, ilimiz ekonomisi, spor turizmi ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır" dedi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ın  konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşüldü ve oylandı.