AMASYA TSO ALMANYA’DA TEMASLARDA BULUNUYOR

AMASYA TSO ALMANYA’DA TEMASLARDA BULUNUYOR
Bu haber 06 Mart 2015 - 15:46 'de eklendi ve 385 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ, Meclis Başkanı H.Hasan ERGEN, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Tuğba ULUTAŞ, Eğitim ve Proje Sorumlusu Buket ERTOPÇU ve turizmci iş adamları ile birlikte Berlin’deki ITB Fuarı’na katılmak üzere Almanya’ya gitti. Fuarda Amasya stadını ziyaret eden heyet burada Amasya ekonomisi ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Heyet Amasya tanıtım videosu izlendikten sonra standdan ayrıldı.

Ardından Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’na geçen heyet Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Alexander MEDYEDOVİC ile bir araya geldi. Oda yapısı ve Almanya ekonomisi ile ilgili bilgi aldıktan sonra, Amasya’nın tanıtımı ve işbirlikteliği adına ileride yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında konuşuldu. Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ ziyaret anısına Medyedovic bir plaket takdim etti. Medyedovic, “Tanıtım faaliyetleri için fuarlara katılım çok önemli. Amasya TSO’yu kent için giriştiği bireysel çabalardan dolayı kutluyorum.” dedi.

Ardından heyet Türk Ticaret Müşavirliğine geçti. Burada Müşavir Yard. Buğra Han ERDOĞAN ile bir araya gelen heyet görüşmeler gerçekleştirdi. Burada da gündemde yine Amasya’nın tanıtımı vardı. Amasya’ya yatırımcı çekmek için işbirliği içerisinde olunması görüşünde fikir birliğine varıldı.

Amasya TSO’yu temsilen Almanya’da bulunan heyet temaslarına 7 Mart’a kadar devam ederek yurda dönüş yapacak. Kırlangıç, “Dönüş yapacakları tarihe kadar Amasyamız için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.