AMASYA TSO AYLIK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Aylık Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Üyelerinin katılımı ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

AMASYA TSO AYLIK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 22 Nisan 2024 - 18:47 'de eklendi ve 46 kez görüntülendi.

ATSO Meclis Başkanı Nureddin Güçyetmez’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’ta hazır bulundu.

Toplantıda odanın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında Meclis Üyeleri bilgilendirilerek, gündemdeki konular değerlendirildi.

Başkan Kırlangıç, “Tüm Meclis üyelerimize katılımları ve katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.