AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

Bu haber 04 Ağustos 2022 - 15:54 'de eklendi ve 26 kez görüntülendi.
AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Zeydan ve Meclis Başkanı Sn. Hasan Öztürk’ü ziyaret etti.

ATSO üyelerinin taleplerini yerine getirebilmek için yaptığı çalışma ziyaretinde Kırlangıç, ticaret borsalarının işleyişi ve elektronik satış salonlarında yapılan seans uygulamaları ile ilgili bilgiler aldı.

Başkan Kırlangıç, misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve hediyeleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.