AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN MERZİFON TSO BAŞKANI DAĞDELEN'E ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dursun Dağdelen’i makamında ziyaret etti.

AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN MERZİFON TSO BAŞKANI DAĞDELEN'E ZİYARET
Bu haber 24 Şubat 2022 - 17:05 'de eklendi ve 195 kez görüntülendi.

Ziyarette, Amasya ekonomisi ve güncel gelişmeler hakkında istişarede bulunuldu.

Başkan Kırlangıç, misafirperverliği dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Amasya ekonomisi ve güncel gelişmeler hakkında istişarede bulunuldu.