AMASYA TSO BAŞKANI OSB TOPLANTISINA KATILDI

Bu haber 05 Temmuz 2020 - 11:57 'de eklendi ve 93 kez görüntülendi.
AMASYA TSO BAŞKANI OSB TOPLANTISINA KATILDI

Amasya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Vali Mustafa MASATLI, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ın katılımı ile gerçekleşti.

Verilen brifingin ardından ağırlıklı olarak mermer ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmaların yer aldığı Amasya OSB’deki faaliyetler ile yeni arsa tahsisleri ve genişleme konuları gündem maddeleri ile ilgili kararlar alındı.