AMASYA TSO BORÇLARININ YAPILANDIRILMASININ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Bu haber 05 Temmuz 2018 - 21:18 'de eklendi ve 134 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası 7143 Sayılı Kanunla getirilen Vergi ve SGK Borçlarının Yapılandırılması hususunda üyelerin bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Amasya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Amasya Defterdarlığı yöneticileri ile Defterdarlık ve SGK İl Müdürlüğü Personelleri ve Amasya TSO üyeleri katıldı. Düzenlenen toplantıda kurumların uzmanları düzenlemeyle ilgili sunumlar yaptılar. Sunumların ardından gerçekleştirilen soru cevap kısmından sonra program sona erdi.