AMASYA TSO PROJESİ "MUTFAK SANATKARLARI AKADEMİSİ" İMZALARI ATILDI

AMASYA TSO PROJESİ

Bu haber 12 Aralık 2019 - 16:25 'de eklendi ve 701 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, valilik toplantı salonunda gerçekleşen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 2019 Mali Destek Programı sözleşme törenine katıldı. Amasya Ticaret ve Sanayi Odasının projesi olan "Mutfak Sanatkarları Akademisi" isimli proje için imzalar atıldı. Başkan Kırlangıç, "Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.