AMASYA TSO ÜYELERİNE ŞİMDİ DE HALDEN ANLAYAN KREDİ

Bu haber 16 Ocak 2017 - 1:01 'de eklendi ve 110 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Vakıfbank ile yaptığı sözleşme ile KOBİ'lerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılamaları için büyük bir fırsat daha oluşturuldu. KOBİ'lerimzin halinden anlayan bu kredi kampanyasına katılan KOBİ'lerimiz aylık %0,97 faiz oranı ve 36 ay vade imkanlarından faydalanabilecekler. HALDEN ANLAYAN KREDİ kampanyasından yararlanmak isteyen Amasya TSO üyesi KOBİ'lerimizin 31.03.2017'ye kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.