AMASYA TSO’DAN AMASYA BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Meclis Başkanı Nureddin Güçyetmez, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Amasya Belediye Başkanı Sayın Dr. Bayram Çelik’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

AMASYA TSO’DAN AMASYA BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 31 Mart 2023 - 16:05 'de eklendi ve 75 kez görüntülendi.

Misafirperverlikleri ve ilgileri dolayısıyla Belediye Başkanı Sayın Bayram Çelik'e teşekkürlerini ileten ATSO Başkanı Kırlangıç, yeni görevlerinde başarılar diledi.