AMASYA TSO’NUN KATKILARIYLA BÜYÜK ORGANİZASYON

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Türk Kadınlar Birliği Amasya Şubesi Yönetimini makamında kabul etti.

AMASYA TSO’NUN KATKILARIYLA BÜYÜK ORGANİZASYON
Bu haber 13 Mart 2018 - 22:27 'de eklendi ve 254 kez görüntülendi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri bu yıl Türk Kadınlar Birliği Amasya Şubesinin organizatörlüğünde Amasya’da gerçekleşti. Türkiye’de bulunan 32 şube ve Kıbrıs Türk Kadınlar birliğinin 2 şubesinin de katılımıyla yaklaşık 500 kişi yapılan organizasyonla Amasya’da ağırlandı. 2 gün süren etkinliklere katkılarından dolayı Türk Kadınlar Birliği Amasya Şubesi Yönetimi, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Kırlangıç’a teşekkür çiçeğini Türk Kadınlar Birliği Amasya Şubesi başkanı Hale Ertopçu Boztepe taktim etti. Kırlangıç, Türk Kadınlar Birliği’nin böyle bir organizasyon düzenleyerek Amasya’ya sağladıkları katkılarından dolayı başkanı, yönetimi ve üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.