AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM PROGRAMLARI ANABİLİM DALI BAŞKANI KÖSTERELİOĞLU'NDAN BAŞKAN KIRLANGIÇ'A ZİYARET

Bu haber 30 Kasım 2022 - 15:04 'de eklendi ve 44 kez görüntülendi.

Amasya Üniversitesi Eğitim Programları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. İlker Kösterelioğlu, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, mobilya ve iç mekan görseli olabilir