AMASYA VALİSİ MUSTAFA MASATLI VE ATSO BAŞKANI MURAT KIRLANGIÇ'TAN İBRAHİM KARAMAN'A ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Kırlangıç, Amasya Valisi Sn. Mustafa Masatlı ile Amasya TSO üyesi Halil İbrahim Karaman İnşaat Ltd. Şti. sahibi Sn. İbrahim Karaman’ı ofisinde ziyaret etti.

Bu haber 27 Aralık 2021 - 17:20 'de eklendi ve 563 kez görüntülendi.

Ziyarette firmanın faaliyetleri hakkında bilgiler alınarak, inşaat ve müteahhitlik sektörü üzerine istişarelerde bulunuldu.

Başkan Kırlangıç, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.