AMASYA'DA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN İLK ADIM

Bu haber 13 Nisan 2015 - 15:18 'de eklendi ve 161 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ'ın 8 Nisan'da Ankara'da TOBB'un organize ettiği, Başbakan Sayın Ahmet DAVUTOĞLU ile dokuz bakanın daha katıldığı 8. Ticaret ve Sanayi Şurası'nda yaptığı konuşmada Amasya'da dış ticaret ile ilgilenen firmaların en büyük sorunlarından birinin de Gümrük Müdürlüğü'nün bulunmaması olduğunu dile getirdi.

Başbakan Sayın Ahmet DAVUTOĞLU sunumlar esnasında aldığı notları ilgili bakanlarla istişare ederek karara bağladı ya da düzenlemelerin yapılması için talimatlarını verdi. Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ'ın konuşmasında belirttiği Gümrük Müdürlüğü'nün olmaması konusunu da görüşerek, yaptığı kapanış konuşmasında Amasya'yı da zikrederek değerlendirmeye aldıklarını ve talebin yerine getirilmesi doğrultusunda çalışmaları devam ettireceklerini belirtti.