ANKARA TİCARET ODASI HEYETİNDEN AMASYA'YA ZİYARET

Bu haber 12 Haziran 2022 - 13:30 'de eklendi ve 72 kez görüntülendi.
ANKARA TİCARET ODASI HEYETİNDEN AMASYA'YA ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç; Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran, Başkan Yardımcıları Sayın Halil İbrahim Yılmaz ve Sayın Temel Aktay, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerini Amasya’da ağırladı.

Ziyaret kapsamında Amasya’nın tarihi ve kültürel mirası hakkında bilgiler verilerek, il gezisi yapıldı.

Başkan Kırlangıç, nazik ziyaretleri dolayısıyla Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.