Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası
YOZGAT TSO

ATSO 90 KİŞİYİ ALTIN BİLEZİK SAHİBİ YAPACAK

'YEMEĞİ SANATA SERVİSİ ZARAFETE ÇEVİRECEKLER'

ATSO 90 KİŞİYİ ALTIN BİLEZİK SAHİBİ YAPACAK
Bu haber 04 Temmuz 2017 - 23:38 'de eklendi ve 153 kez görüntülendi.

'YEMEĞİ SANATA SERVİSİ ZARAFETE ÇEVİRECEKLER'

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın  (ATSO) ‘Yemeği sanata servisi zarafete çevirenler’ isimli AB destekli projesinde eğitimler sürüyor.

Toplamda 90 kişinin eğitime katıldığını belirten ATSO Başkanı Murat Kırlangıç, “Bu projeyle 43 aşçı ve 47 servis elemanı yetişecek ve turizm sektörümüze katkı sağlayacaklar” dedi.

Bu yıl 500 bin ziyaretçi sayısına erişilen şehirde bir milyon turist hedefine ulaşmanın fikir üretme, çalışma ve gayret isterken turizmde başarı hikayesi yazılmasının memnun ayrılan turistlerin olmasıyla sağlanabileceğini belirten Murat Kırlangıç, “Bunun için de hizmet kalitesini üst seviyede tutabilecek insan kaynağına yani nitelikli ve kalifiye elemanlara ihtiyacımız var. Kalifiye eleman ihtiyacı ilimiz turizm sektörünün kanayan bir yarası haline gelmiştir. Hem hedeflediğimiz turist sayısına ulaşabilmek, hem de hedefe ulaştığımızda hizmet kalitesini düşürmemek için bugünden kalifiye eleman eksikliği sorunumuzu çözmek zorundayız. İşte bu amaçla, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası olarak turizm sektörümüzün kanayan yarasına çözüm bulmak amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı desteği ile Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II programı kapsamında ‘Yemeği Sanata Servisi Zarafete Çevirenler’ isimli projemiz sürüyor” diye konuştu.

Kırlangıç, ATSO Meclis Başkanı Hasan Ergen ile birlikte süren eğitimleri yerinde inceleyip kursiyerlerle görüştü.

'YEMEĞİ SANATA SERVİSİ ZARAFETE ÇEVİRECEKLER'

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın  (ATSO) ‘Yemeği sanata servisi zarafete çevirenler’ isimli AB destekli projesinde eğitimler sürüyor.

Toplamda 90 kişinin eğitime katıldığını belirten ATSO Başkanı Murat Kırlangıç, “Bu projeyle 43 aşçı ve 47 servis elemanı yetişecek ve turizm sektörümüze katkı sağlayacaklar” dedi.

Bu yıl 500 bin ziyaretçi sayısına erişilen şehirde bir milyon turist hedefine ulaşmanın fikir üretme, çalışma ve gayret isterken turizmde başarı hikayesi yazılmasının memnun ayrılan turistlerin olmasıyla sağlanabileceğini belirten Murat Kırlangıç, “Bunun için de hizmet kalitesini üst seviyede tutabilecek insan kaynağına yani nitelikli ve kalifiye elemanlara ihtiyacımız var. Kalifiye eleman ihtiyacı ilimiz turizm sektörünün kanayan bir yarası haline gelmiştir. Hem hedeflediğimiz turist sayısına ulaşabilmek, hem de hedefe ulaştığımızda hizmet kalitesini düşürmemek için bugünden kalifiye eleman eksikliği sorunumuzu çözmek zorundayız. İşte bu amaçla, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası olarak turizm sektörümüzün kanayan yarasına çözüm bulmak amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı desteği ile Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II programı kapsamında ‘Yemeği Sanata Servisi Zarafete Çevirenler’ isimli projemiz sürüyor” diye konuştu.

Kırlangıç, ATSO Meclis Başkanı Hasan Ergen ile birlikte süren eğitimleri yerinde inceleyip kursiyerlerle görüştü.

FOTO GALERİLER
EN SON YAYINLANANLAR
İLGİLİ FAALİYETLER
SON YAYINLAR