ATSO BAŞKANI MURAT KIRLANGIÇ, ESKİ BAŞBAKAN VE TBMM ESKİ BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM'IN TEŞRİFLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN AYŞE-KADİR KUTLU KIZILAY ANAOKULU'NUN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Bu haber 13 Haziran 2022 - 18:39 'de eklendi ve 89 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Eski Başbakan ve 28. Dönem TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Ayşe-Kadir Kutlu Kızılay Anaokulu’nun Açılış Törenine katılım sağladı.

Başkan Kırlangıç, Anaokulunun Amasya'ya ve öğrencilere hayırlı, uğurlu olması temennilerinde bulundu.