ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ İLİMİZE YAPILACAK OLAN OKUL İÇİN VALİ MASATLI İLE GÖRÜŞTÜ

Bu haber 15 Ocak 2021 - 13:07 'de eklendi ve 135 kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ile Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, Amasya Valisi Mustafa Masatlı'yı ziyaret etti.

Ziyarette üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Şeyhcui Mahallesinde yaptırılması planlanan 24 derslikli okul hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Kırlangıç misafirperverliği dolayısıyla Vali Masatlı'ya teşekkürlerini iletti.