ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ KOVİD-19 DENETİMLERİNE KATILDI

Bu haber 06 Ağustos 2020 - 16:53 'de eklendi ve 121 kez görüntülendi.
ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ KOVİD-19 DENETİMLERİNE KATILDI

06 AĞUSTOS 2020- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün #SağlıkİçinHepimizİçin etiketiyle twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yapılan en yoğun denetimin gerçekleştirileceğini ve Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Esnaf ve Ticaret Odaları'nın da sahada olacağını bildirmesinin ardından Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, harekete geçti.

Vali Vekili Bekir Sıtkı Dağ öncülüğünde gerçekleşen Covid-19 ile mücadele kapsamında 81 İlde eş zamanlı olarak "Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosuyla, kontrollü sosyal hayat döneminde uyulması gereken kuralların ve alınan tedbirlerin kapsamlı şekilde kontrollerinin yapıldığı denetimlere katılan Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç şunları söyledi:

"Biz bu şehrin insanını seviyoruz ve bu şehre hizmete sevdalıyız. Şehrin her konusu bizim önceliğimiz. Geçirdiğimiz bu süreçte öncelikli konumuz sağlık. Sadece kendimiz için değil evde bizi bekleyen aile üyelerimiz, gittiğimiz bir işletmedeki çalışan veya çok değer verdiğimiz dostlarımız için bütün tedbirlere harfiyen uymamız şart. Covid-19 ile ilgili gerekli tedbirleri alalım, çalışanlarımızı, müşterilerimizi ve misafirlerimizi hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyaralım"