AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN AMASYA ESOB BAŞKANI KÖSE'YE ZİYARET

Bu haber 19 Ocak 2023 - 17:29 'de eklendi ve 36 kez görüntülendi.
AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ'TAN AMASYA ESOB BAŞKANI KÖSE'YE ZİYARET

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Mısırlı ile Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın İsa Köse’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Kırlangıç, misafirperverlikleri ve ilgileri dolayısıyla ESOB Başkanı Köse'ye teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir