ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ’TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ Ramazan ayı başlangıcı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ’TAN RAMAZAN AYI MESAJI
Bu haber 22 Mart 2023 - 8:06 'de eklendi ve 100 kez görüntülendi.

“Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Başta Amasyalı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Âleminin Ramazan Ayını tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.