ATSO Başkanı Murat Kırlangıç İl Kültür ve Turizm Üst Kurul Toplantısına Katıldı

Bu haber 24 Temmuz 2020 - 16:00 'de eklendi ve 44 kez görüntülendi.
ATSO Başkanı Murat Kırlangıç İl Kültür ve Turizm Üst Kurul Toplantısına Katıldı

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Vali Mustafa Masatlı’nın başkanlığında yapılan İl Kültür ve Turizm Üst Kurul Toplantısı'na katılım sağladı.

Toplantıda ilimizde UNESCO Dünya Miras Geçici Listesinde bulunan eserlerin asıl listeye geçmesiyle ilgili çalışmaların yürütülmesi ve takibi, ilimizin genel turizm ve kültür envanterlerinin ortaya çıkarılması ve kültür varlıklarının ihya edilmesi, ilimizin her bakımdan tanıtımı, kültür ve turizm potansiyelinin geliştirilmesi, turizm sektörüne ivme kazandırılması, turizm sektörünün her bakımdan desteklenmesi ve önünün açılması, ilimizin kültür ve turizm alt yapısının güçlendirilmesi, marka şehir olma yolunda gerekli katkı ve desteğin verilmesi ve tüm bu hususlar çerçevesinde ilimiz genelinde kültür ve turizm sahasının genel sorunları ve çözüm öneri uygulamaları değerlendirildi.